Neal Schon dokuzuncu solo albümünü çıkardı.


Neal Schon dokuzuncu solo albümünü çıkardı. Albümün adı  Universe, internetten üç dijital formattan birinden satın alınabilir.

Resmi bir açıklama 2015'in Vortex albümünü "senfonik klasik blues, R&B, soul ve rock-fusion karışımı" olarak tanımlamıştı. Schon'un "yükselen melodik ve duygulu çalımı sizi heyecanlandıracak".
Schon ikonik bir virtüöz gitarist ve besteci olarak nitelendiriliyor. Schon'un gitara hakimiyeti, dinlemenin her seferinde farklı ve taze bir yolculuk hissettirecek.

Schon, geçen hafta yeni albümü Universe için Aralık ayı başında çıkacağını doğrulamıştı ve albümün iyileşme süreleri için bazı güzel orijinal fikirler sunacağını ekledi. Schon daha önce 
şu anki davulcusu Narada Michael Walden ile birkaç yıldır Journey grubunda beraber çalışmıştı.

"Albüm çok melodik, güçlü ve görkemli". Bazı cover şarkılar yaptık ama çoğu Narada tarafından yazıldı. Narada prodüksiyonu yaptı ve bateride sıkı çaldı. Bas gitarı Buddha çalıyor. Kulağa gerçekten sağlam geliyor ve muhtemelen yaptığım en iyi albüm kayıtlarından biri." 

Universe, Beatles (Hey Jude ), Jimi Hendrix (Third Stone From the Sun, Voodoo Child), Prince (Purple Rain) ve Stevie Wonder (I 
Believe ). Schon ayrıca Journey'nin Lights ı ve solo şarkısı Caruso yu kapsayan bir albüm.

Ben özellikle Purple Rain coverını sevdim, uzun zamandır sıkılmadan dinlediğim ender gitar albümlerinden olmuş. Purple Rain yazısına tıklayarak şarkıyı dinleyebilirsiniz.

Yener Kuşculuoğlu Kadıköy Gitar Kursu

Piyano Kursu Kadıköy sayfası için linke tıklayın. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ses Frekans Aralığı - FREQUENCY RANGE ( Hz )

FX LOOP (Send/Return) Nedir ?

Gitar Dersi AC DC Back in Black Notaları Tabları